Wanita

kita perlu terima hakikat kerja yang wanita boleh buat berlainan dari kita walaupun kelihatan serupa, kemahiran mereka kadang-kadang lebih tinggi dari golongan lelaki kerana golongan wanita ini suka beri tumpuan 100% berbanding lelaki.

Masa Sudah Tiba!

Biarkan mereka itu hak mereka. Sekarang kita perlu berjuang demi masa rakyat Malaysia dan bangsa dan juga agama. Mereka akan cuba buat pelbagai cara untuk mengalih fokus kita. Rakyat akan menilaikan diri kita 

Nasi lemak tidak salah

Keadaan NEGARA BAIK DULU

Dr Tun Mahathir mendakwa ditinggalkan negara dalam keadaan baik dulu dari segi kewangan , kestabilan economi dan politik sebelum beliau mengumumkan perletakan jawatan beliau sebagai perdana menteri selama 22tahun.

pemimpin yang kita cari


banyak lagi kesilapan mereka telah atau sedang lakukan, yang paling besar sentiasa berbohong dan manipulasikan fikiran rakyat. peluang besar bagi mereka untuk mempermainkan rakyat ialah bila rakyat terdesak atau dalam keadaan keliru, masa itulah permainan mereka bermula untuk memenangi hati rakyat dengan taburi janji-janji palsu dan harapan palsu

Pengurusan Dan Pentadbiran Negara

Buat pekhidmatan kereta sewa atau jual nasi lemak tidak salah,Kerja untuk mencari rezeki halal bukan satu pekara yang salah. janji halal apa jua kerja kita lakukan. masalah sebenarnya adalah setaraf Dengan kelulusan atau sijil degree yang perolehi?